Beloved Fwenz

24 July 2011

wedding orang besar kfc =)

assalamualaikum.. 

harap bersabar semua. bila aku berkata-kata pasal wedding orang besar kfc nih bukan lah maknenye aku tengah cakap pasal wedding CEO dia, mungkin kalau kfc tu jadik aku yang punya aku akan post pasal wedding aku sebagai orang besar badan pon besar T______T
maksudnya aku tengah citer pasal wedding SHIFT MANAGER kat kfc tu ha.besar laa tu berbanding aku yang staff je ni kan.kau ado??? manager aku nih merangkap kawan bek aku laa kecik2 selalu kehulu hilir sama2 mengorat sama2 panjat pokok sama2 g kedai sama2. sebabnye budak ni jela kawan pompuan yang aku rapat kat area perumahan aku tu; yang lain semua budak lelaki tak tahu lah rasenye budak pompuan dah makin pupus lah kot kat area uma aku nih. haha kalau korang nak tahu, mase kitorang kecik2 dulu kitorang bole nyamar jadi adik beradik la, even mengaku kembar pon orang percaya. tapi sekarang dah jauh panggang dari api, bukan salah aku kalau aku membesar dengan normal tapi dia tak besar2.haha ye.dia ni kecik giler dan kurus orangnye macam tak besar2 dari dulu. =.="



so sebagai family KFC yang best, ramai laa jugak budak2 KFC Taman Putra yang datang..aku dapat jumpa balik manager and kawan kawan aku from KFC Desa Pandan, KFC Tesco Ampang, KFC Tasik Bandar Selatan, KFC Ampang Point; tapi xdapek la mek gamba ngan semua. aku cume dapat mek gamba ngan batch KFC Taman Putra je tu pun tak semua sebab diorang serbu by group.layankan je laa ye

from left; kak farah(cashier), fit(cashier), me(cashier murtad csc =p), and kak leen(backup)
candid by the owner of the camera =.="

ni la owner camera, mimiey(cashier)
aku jumpa Yuna lah siottttt hahahah kau ado?

2 comments: