Beloved Fwenz

30 October 2010

Makan malam maksudnye makan banyak.

Assalamualaikum.


Hari ini dalam sejarah setelah aku yang sedia maklum gemuk memaklumkan kepada kau orang semua yang aku telah berjaya menggemukkan diri yang telah gemuk ini baru sebentar tadi.
Lokasi : Restaurant Nelayan, Titiwangsa.  *mesti maw pergi tau, makanan dyer perghhhh.!! okay stop.




dalam keta Honda City yang dipandu laju oleh cousin aku.
ecehh konon nak buat muka termenung memikirkan mane laa aku nak kene bawak makan nih* tapi tak jadik laa sebab tengah pandang camera.   T_T


okay kami dah sampai.!

kami dah sedia.! kami dah sedia.! nak makannn
perot masing2 dah main gamelan.sebelum ia mnjadi lagu black metal baik kami masuk dan order
huhuuu


ouh ini lah orang yang menjadi pemandu merangkap causin aku. heee


makanan yang lambat mengakibat kan kami pergi ke luar dan jalan2 cari pakwe.
oups!! tak lah encik kesayangan diorang jer yang pg,, i tak.!!


Excusee,, i tumpang makan dulu. u olls, jemputtt.!!
MENU :
tomyam mushroom+sotong+udang
telur dadar
nasi putih
sayur kailan ikan masin
sotong goreng
ikan sweet sour
teh cina
air pelbagai kaler mengikut pilihan masing2
desert longan and sea coconut ice


ouhhh best lahhh siottttt




Blluurrpppp.!!! Alhamdulillahhhh....

Muka yang telah kekenyangan.Yang sorang tuh dah terbayang2 katil dan bantal kat rumah agaknye.


 okay ini causin aku juga. die eksiden main ragbi. haihh  -_-!


okay jangan nak seronok sangat lah lihat ini bil.
Naseb baikk aku tak kelua duit.huhuuhhhh


 kitorang nak balik nih..lambai kepada pelayan2 disana. Lelaki dan perempuan yee incik kesayangan jangan marah peleaseeeee..


 lambai kepada Restaurant Nelayan juga.!!! jangan rindu2 tawww


Helo rumah ku Syurgaku kami sudah pulanggggg..!!!
n_n

6 comments:

sky jus said...

perh.......!!!!!!

Syera Cullen said...

n_n

Dzurina Zulkafree said...

amboi bil! haha

Dzurina Zulkafree said...

amboi bil! haha

Syera Cullen said...

haha..mane aku ta gemok

T_T

Anonymous said...

knp x mkn buffet je??? lg murah.. lg byk mknn ley amik... huhu... bleh tmbhkn brat bdn gak... =P