Beloved Fwenz

05 November 2010

Hari ini 1st tyme saye memakan hati,limpa dan jantung,paru2,berapa ekor lembu makkkk

Kenapa.Bila.Bagaimana.Dimana.Siapa.


Susah nak explain.Tapi aku nak menconteng untuk tenangkan fikiran.Aku tak boleh tido and i wonder how my boifren is..kerana ini adalah kali pertama aku merajuk BESAARR PUNYA dengan dia.Ye.pasal hal yang remeh temeh bagi dia tapi tidak bagi aku. hal ape??


ouh.Hal rumahtangga adalah secret and cofidential. ekekekeee


TAPI. Ini adalah hasilnye.
1.I told him that i hate him. Tapi i was a great liar! kerana sebenar nya the one that i hate is myself.! aku benci diri aku yang semasa kami bergado.aku benci diri aku yang punya peraasaan itu.Ye.aku benci perasaan aku masa itu yang SAKIT HATI, yang SEDIH, yang CEMBURU. yang MARAH..
pastu bile aku kene tinggal sorang-sorang, aku masih benci diri aku yang masih sayang kan kau. Kenape aku ni tak jadi heartless je. Kenapa aku ade perasaan macam ni.sakai.


2.Ini adalah rahsia yang aku tak beritahu si dia.Ini hari pertama aku datang......bulan purnama mengambang. *malumalumalumalu  -_-! jadi emosi ada lah di tahap yang critical kalah ibu mengandong semua benda yang kecil juga adalah sangat sensetif di saat ini. Kau pulak datang gatal nak cari pasal dan buat hal..mintak maap lah sayang tak dapek den nak menolong. Lepas tuh pandai pulak kau nak memujuk membuat lawak orang pandai, menggoda dan membodek..sorry lah sayang semua tak jalan.
Kata my sayang 
       "Selalu i pujuk u kejap jea.ari ni lame pulak.heee"
       Sorry lah sayang, tu pon tak jalan gak.Aku ngah emoemoemo pahaaaam taktaktakkkkk


3.Ego aku tinggi kalah gunung everest.Ye.aku mengaku. Aku sangat2 rase tak boleh nak maafkan kau and admit yang aku still sayang kau, perlukan kau, tak nak pape jadi kat relationsip kita. Tak taw kenape tapi sangat susah nak mengalah.Sebenarnya..apa yang aku kate, aku sangat2 tak bermaksud,tapi sebab nak macho.aku buatt gak...walaupon last2 aku yang sedih sorang-sorang   T_T
hasil dia macam ini lah: 
      u ; (pujuk2 i)
      me; dah laa..pegi.!!
      u : betol ni?? seyes ni???
      me; YE.!!   *ego tahap cipan.padahal dalam hati aku, kau nih gile ape mesti laa aku tak seriessss.!!
      me; dah la,take care.  *nak menguatkan hujah, dalam hati aku nak kau pujuk lagi lah sengal.
      u ; k la..tengs..bla..blaablaa (tak pujuk aku.  T_T)
      me; K,BYE  *ahhh kau da tak nak, aku ape lagi.!!


Okay pastu aku sedih sorang2.n harapkan kau mesej pujuk aku.. Tapi kalau esok pagi kau pujuk,,konpem kene maki ngan aku. amboi kau boleh tido pulak sebelum nak pujuk aku.aku pulak penat2 tunggu kau sedih2 sambil tulis belog pokpekpokpek...


sebenarnye.aku nekad 
YOU ARE THE LAST ONE.!
hee..korang jangan bagitahu boipren aku..jatoh laa ego den. shhhhhh..ini rahsia kite. winkwink*






kalau korang tejumpa dia tolong ciumkan dia untuk aku
*hoi hoi untuk lelaki saje je.!! yang laen jangan nak mengadeeee*


ouh ya. bila aku nak fix things up?? tunggu lah bila ego aku da rendah sedikit. Tapi harap2 he will make the first move. Sian sangat kat die actually. My boifren selalu kate
"sayang, u ni mudah sangat merajuk.but u tak pernah nak pujuk i kalau i merajuk" wuwuwuwuw
ololololoooooo  ilysm sayang. tawtaw

2 comments:

Dzurina Zulkafree said...

haha. sama boleh tak? aku tgh period dan merajuk tk memasal. pastu org dh pujuk aku ego. then dia pergi tido, aku masih ego sorang2. baru teringt nk pot pet kt blog! hahaha

Syera Cullen said...

T_T
tu lah al kisahnye. naseb baik kau faham cerita aku.