Beloved Fwenz

14 June 2011

-- NANOTECHNOLOGY -- MRI -- NANO ONCOLOGY --


Alopz alopz

Semalam en en aku baru je abeh buat BAHASA MELAYU FOR ENGINEERING punye presentation.. Leganya dah abes walaupun kitorang jadi first group yang present. Harap2 marks nanti okay lah yekk... oh Cikgu Nurma ku sayang ~ pleaseee bg fullmark buley tak kehkehkeh



So, nak dijadikan citer tema kitorang untuk semester ni ialah TEKNOLOGI DALAM BIDANG PERUBATAN. Ade gak satu lagi tema TEKNOLOGI DALAM BIDANG SUKAN tapi kitorang berangan laa nak jadi dak bio an even mase present tuh pon kitorang siap pakai lab coat putih..kiki ceh ceh konon2 pakar laa kan ~



Nak dijadikan cerita (brape banyak citer ntahhh) aku mencari maklumat nih punyee lahh sengsara ~ kitorang nyer tajok NANO-Si Kecil Yang Berjasa ( tolonglah kate tajuk kitorang ni comel.!! ) hahaha so aku dan yang lain memang sangat nak termuntah buat research. Kebanyakan maklumat yang kitorang dapat menggunakan bahasa yang sangat saintifik dan susah dipahami konsepnye ~ Nak translate semua tu jadi pure BM lagi perrghhhh tangkap leleh wa cakap sama luuuuu ~  hahha 



So, aku decide nak kongsi maklumat yang kitorang dah cari ini untuk kegunaan bersama ~ Hopefully ade yang boley gune ilmu yang kitorang dapat ni.. Yang baik tu datang dari Allah, kalau ade fact yang TERpalsu tuh datangnye dari kesilapan kami sendiri and sila lah bagi pembetulan ~ ENJOY

psttttt :: tajuk aku ialah NANO ONKOLOGI taw wehhhhh hahaa





























 









4 comments:

husin said...

byk sgt slide die... cam mana ngan present????

nurma said...

Bagus jugak la kalau kamu dapat manfaatkan pembentangan kamu untuk entri blog kamu. Jadi dalam satu masa dapat dua kerja sekali.Apa lagi, cakap terima kasih la kat saya!!hehe...

Syera Cullen said...

haha.alamak cikgu bace entry saye!!! tenkiu cikguu ~ sy tak update video n esei ilmiah lagi nih.huhu ~ extra marks pleasee =p

Syera Cullen said...

husin : mmg panjang so awak ley amek pointyang mana awak nak okehh..hahah presentation?? okay la harap2nye.tanye la cikgu sy kat atas nih die yang pgg marks.huhuu