Beloved Fwenz

05 October 2011

=) siapa pencinta wanita???? =p

Hello semua assalamualaikum ....
wah lamenyeee tak bermesra2 dengan belog ni iloveyou muah! huhuuu
Aku busy laa..okay semua orang tahu kan macam setiap saat aku bagi alasan aku busy. tapi 'seyes.seyes.' *bak kata afdhaluddin malik =p aku memang busy..huhu

So macam yang aku cakap bfore2 nih; aku tak suke sangat la update belog kosong kan..aku nak share info yang aku jumpe. =) this one sekadar untuk pengetahuan ye jangan taksub sangat kang jadi khurafat plakkk..huhuii so jom chekidauttttt ~

a) Tanah - anak pertama, kelima, kesembilan.
b) Air - kedua, keenam, kesepuluh
c) Api - ketiga, ketujuh, kesebelas
d) Angin- keempat, kelapan, keduabelas

WANITA BERUNSUR TANAH
1) Merendah diri,hormat dan patuh, setia serta
rela berkorban.
2) Tak cerewet, tak meninggi diri, tak sombong dan bukan seorang pemarah.
3) Tenang, aman, dan memberi sokongan.
4) Tak suka membantah atau membangkang
5) Berwatak manis, lemah lembut, bersih dan
sentiasa menjaga kecantikan.

WANITA BERUNSUR AIR

1) Menghidupkan hati pasangan dan pemberi
semangat.
2) Mengambil berat
3) Hatinya bersih dan boleh membahagiakan
pasangan
4) Menenangkan pasangan.
5) Sangat romantis
6) Mudah menangis

WANITA BERUNSUR API

1) Cintanye sentiasa hangat dan memberahikan.. wow!! =p
2) Cergas, cepat dalam gerak geri dan tangkas
menguruskan rumah tangga.
3) Penasihat yang baik
4) Pandai dan cekap mengurus rumahtangga
5) Pandai menghias diri supaye kelihatan cantik selalu
6) Berhati-hati selalu

WANITA BERUNSUR ANGIN
1) Lemah lembut dan menenangkan
2) Pandai bermain kata dan memujuk rayu
3) Sopan santun dan berbudi pekerti mulia
4) Bijak mewujudkan suasana selesa.
5) Hati yang cepat berubah ubah

ahahhah so aku ni anak ketige ; api!!!!!!!!!!! =p hahaha but i loiikkkeee ~ korang pulak macam mana? so kepade encik2 kat lua sane cepat g mesej gf masing2 tanye depa nih anak keberapa untuk mengenali pasangan andaaa.!! (promote plak) haha

8 comments:

smilenajah93 said...

im the first one :) heee ~

Muhammad Firdaus said...

antara 4 unsur tu an ? mana yg bess ekkk ? huhuhu

Zul Fattah said...

aku air.. so air sesuai dgan api.. hehe

shaa bonitaa said...

shaa punye air.dats true! hahaa

Syera Cullen said...

haha just untuk suke suki. semua ade kelebihan n kekurangan masing2

Villa Code said...

Wuih...kok bisa ya? Kak syera cantik betul ya...aku mau jadi pasangan kakak (ngimpi, aku ini masih kecil umurnya ja pasti beda jauh) hahaha... just kidd kakak :D

Syera Cullen said...

HAHAHAH its okay sayang =)

Outbound di malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
Buatlah hari esok lebih baik dari sekarang !
di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...