Beloved Fwenz

21 August 2011

Ben Ashaari sangat baik.!! =')

Assalamualaikum.!!!!
*nada sempot3 sebab terlampau excited.

Nak heboh sekampung kejap,, 

BEN ASHAARI sudi follow blog aku yang tak hangat dot fm macam blog dia wehh.

 ni la encik artis di kalangan blogger, Ben Ashaari.

 tu..tu..dia follower aku yang ke 125.! ADES BANYAK NI JE? T_____T sedihnye.haha



Hohoh Dia tu sangat femes and aktif and menjadi icon blogger ..  Aku sempat laa borak dengan dia kat facebook tadi; wah dia tidakk somboongg..heeeee excited plak.

Selame ni aku selalu bace je blog dye. Ari ni dye telah follow blog aku; mula3 aku just suh dia visit je =) 
So harap2 lepas nih dia rajin laa dia singgah =') ahhh aku dan dikau ibarat langit dan bumi.ceewaaahh kau pehal syera? O.o 
Mane taknye, Follower encik seratus ribu kali ganda follower saye. Tunjuk ajar ku sifu lah jawabnye.kuikui

 tak caye beb? ni follower dia. ades. ibarat bakteria dengan dinosour daa =')



Wah aku memang excited macam jumpew artis kan. Selama ni aku just jadik silent reader je. And yang paling best bilew aku hampa sebab dia punye fren kat facebook dah maximum ; dia bagi aku account dye yang masih available. =') *pengsan sekali lagik.


Jom reramai usha blog fevret aku nih
I LOVE BLOG BEN ASHAARI

2 comments:

BEN ASHAARI said...

salam syera ..

terima kasih ... ala , ni tak besar mana pon..kita kan sesama blogger .. tak ke mana kita kalau nak asik berlagak atau riak.. kan ?

Syera Cullen said...

wasalam.

yeah. sokong sangat3.. memang lah setiap yang kita buat xsemua orang akan suka. Masing2 ade pendapat masing2 kan, biarla diorang. Syera respect abg ben as blogger lama yang well-known. =)