Beloved Fwenz

21 November 2010

VAMPIRE NEVER SLEEP


amboi besaw naw post aku kali ini yak..kihkih
okeh assalamualaikum semua kawan-kawan lawan-lawan. kalau kamu orang tengok detik dan ketika aku menulis entry ini pon kamu orang da boleh tahu kan penyakit tak bisa tido aku tengah menyerang. Seperti biasa, memandangkan encik kesayangan telah nyenyak tido maka aku membawa diri yang tak berapa nak duka lara ini *sebab tengah bahagia heeeee..... and decide untuk membebel seratus ribu patah kata seorang diri dengan harapan ado orang yang sudi membacanye  T_T  eh eh cam desperate pulak aih.takpe takpe kalau takdo orang nak baco pon takpe. aiman tak kesah.heee

hah stylo tak pic kat atas nih.kankankan. sudah tentulah pic ini describe pasal  VAMPIRE. hah korang yang tengok aku nyer entry yang lepas pasal vampire musti kena tahu satu lagi fakta pasal vampire nih iaitu VAMPIRE NEVER SLEEP. ini lah aku punye perangai. bukan la aku tak perlu tido langsung,,wuuu hanya Yang Maha Esa jer ada sifat tuh.. *ehem vampire nih konon2 jer tak pernah tido*  -_-! tapi aku punyer waktu tido sangat2 lah sedikit lagi2 mase aku duk MRSM, ngn UiA.. 

macam yang korang tengah bace nih pon..aku menulis blog untuk menunggu waktu Subuh (dah Subuh dah pon) and kejap lagi aku kene g kerja balik kol8 and balik kol6. Pastu dalam perancangan Encik kesAyangan iaitu si dia yang bertuah intan payung mucuk muchuk ni haaaa, amek aku balik kerja and after mandi2 tuka baju aku nak keluar pulak spend masa dengan encik kesayangan nih. hebaT kan hebat kan.  T_T  memanglah aku menempah maut kihkihkih  takpe takpe sayang punye pasal.

FYI, *for your information  n_n  aku nih asalnye memang tak sukeee sangat minum segala jenis minuman berkafaein such as nescafe,kopi ke,tea ke memang laa pantang. rokok apetah lagi kan aku lah yang pakse ayah aku berhenti merokok sampai last2 dia kena athma sebab berhenti merokok mendadak  -_-!  *manelaa aku nak tahu,mase tuh aku kecik lagik*
tapi, lepas masuk MRSM aku tengok trend bebudak hostel minum nescafe tanak bagi ngantok.Lepas aku tery, ambik kaw terus melekat sampai sekarang. So, tiap malam aku prefer minum nescafe as my supper..Pastu mule lah aku ligat tak boleh nak tido sampai kul4.30 pagi setiap hari.Lame2 aku pon da terbiase tak tido malam sampai lah sekarang. Kalau aku cerita kat bebudak laki tuh mesti diorang kata aku hebat sebab selalunye budak laki jer yang ada penyakit nih.heeee  =.=!

aku tahu aku tahu ramai yang bagi nasihat yang sama.nanti kafein bawak effect buruk.padan muka aku sekarang aku pun da selalu sakit kepala.known as MIGRAIN. Nak buat macam mana kan,, aku tengah belajar so nescafe laa supper terbaik untuk aku.. Cuma ape yang aku boleh buat sekarang is, aku tak minum nescafe tyme weekend and cam sekarang cuti sem, dah dua bulan aku tak minum nescafe.Moral of the entry is, 

JAUHI LAH SEGALA JENIS CAFFEIN KALAU KORANG MAW HIDUP LAMA, AND JALAN ALTERNATIF UNTUK TIDAK TIDUR IS BERUBAH MENJADI   VAMPIRE.!!

T_T *nanges melihat kesengalan diri yang tidak dapat dibendung lagi.

2 comments:

abdul rasyid..... said...

hoi3...vamps!! haahaha!!

umarmukhtar said...

u ni da lyk jd vampire da pown... tggu mse je...