Beloved Fwenz

15 October 2010

ring.!! ring.!!! take note gurlssss



ari ni aku free untuk melepak dirumah.  n_n


ouh.best best.cuti aku terase bermakna sikit laa kan ari ni sebabnye baru ni aku berpeluang untuk terbaring terbongkang dirumah sambil on9 dan makan dan bace blog dan tulis blog. nak kate nyee aku sangat busy lahh gamaknye ..  T__T







memang lah best cuti cuti bangun lambat kan terbongkang tersadai atas katil macam ikan masin. ni lah keje aku kalau free.kokekokekoke



untuk memakna kan hari aku, aku takle laa sia2 kan setiap hari aku kan i mean at least aku nak dapat benefit from my day,,  O.o  musti korang tak paham kan.takpelah yang penting aku paham.kikikiki so ini bermaksud aku kene wat something jugak by the end of this day. either kemas bilik aku or keluar besame sahabat taulan handai dan maulana..or yang lagi best aku macam terasa nak shopping banyak2.~~~  xoxoxoxoxo


but finally,, something caught my attention and aku tercuak seket dan tertakut seket nak keluar sorang2 gi shopping.kire berite online laa jugak..sabo2.den nak share lah nie ha.
sile take note ye kengkawan ~




Hal ini berlaku di KL baru2 ni..cara baru orang memperdaya perempuan untuk dirogol. Kawan dia sendiri yang telah menjadi mangsa. Kawan dia keluar ofis agak lewat iaitu agak2 dekat malam juga. Dia terserempak dengan seorang kanak2 menangis di tepi jalan. Kerana kesian, dia hampiri dan bertanya budak tu kenapa dia sorang2 petang2 begini. Budak tu kata yang dia dah sesat dan minta dihantar balik ke rumahnya. Budak tu kemudiannya menunjukkannya sekeping kertas yang tertulis alamat rumahnya. Perempuan ni kira berhati mulia, tanpa mengesyaki apa2 terus bawa budak tu ke alamat berkenaan. Setibanya di rumah itu, dia pun menekan loceng pintu.. Sejurus kemudian dia pengsan lantaran loceng berkenaan disambungkan dengan wayar berkuasa tinggi.

 Hari berikutnya apabila dia tersedar, dia berada di sebuah rumah kosong di kawasan berbukit, dalam keadaan telanjang. Kondom ada di merata2 dengan air mani berhamburan. Tak kurang 20 kondom semuanya. Dia langsung tak mengenali penyerangnya. Begitulah jenayah akhir2 ini mensasarkan mangsanya. Jika terserempak dengan keadaan sebegini, jangan sesekali turuti kemahuan kanak2 itu, sebaliknya hantar je dia ke balai polis yang berdekatan.


P/S: inform la kepada rakan2 anda yang wanita supaya mereka berhati2 and inform pada rakan2 anda yang lelaki supaya mereka boleh memperingatkan adek2, kakak2 and ibu mereka. Selamatkan mereka dari menjadi mangsa syaitan yang bertopengkan manusia. Jangan biar naluri keperihatinan mereka mendatangkan bahaya pada mereka sendiri

2 comments:

Dzurina Zulkafree said...

ada terbaca jugak! takut kannn!

syeera said...

yer..tAk sangke jugak....
ko tu hati3 yek